PEMBEKAL REMPAH-REMPAH MASAKAN
(REMPAH USTAZAH)
(REMPAH USTAZAH)
Keluaran Home-Made Bumiputra Muslim, Halal & Bersih
"Cepat Lazat Berkhasiat Lagi Berkat & Kini Semua Orang Boleh Masak"
Bagi yang tak pandai masak pun boleh masak jika guna rempah masakan ini. Cuma perlu ikut cara-cara memasak yang telah disertakan bersama paket rempah. Memudahkan bagi ibu-ibu berkerjaya memasak makanan yang berkhasiat untuk dihidangkan kepada keluarga kerana tiada tambahan bahan pengawek dan MSG dalam rempah ini. Setiap paket rempah masakan boleh tahan selama 3 bulan dari tarik pembelian dan kena letak dalam peti sejuk.
Bagi yang tak pandai masak pun boleh masak jika guna rempah masakan ini. Cuma perlu ikut cara-cara memasak yang telah disertakan bersama paket rempah. Memudahkan bagi ibu-ibu berkerjaya memasak makanan yang berkhasiat untuk dihidangkan kepada keluarga kerana tiada tambahan bahan pengawek dan MSG dalam rempah ini. Setiap paket rempah masakan boleh tahan selama 3 bulan dari tarik pembelian dan kena letak dalam peti sejuk.
UNTUK TEMPAHAN SILA HUBUNGI :
SYABILAH ZAINAL ABIDIN
NO. TELEFON/SMS/WHATSAPP : 0178752001
HULU LANGAT, SELANGOR
ANTARA REMPAH MASAKAN YANG DIJUAL ADALAH :
REMPAH KERUTUK HITAM, REMPAH KUZI, REMPAH RENDANG, REMPAH SUP (AYAM/DAGING/TULANG), REMPAH NASI ARAB MANDHY & REMPAH NASI ARAB MAQLUBAH
CARA-CARA MEMASAK ADA DI LAMPIRKAN BERSAMA-SAMA DI SETIAP BUNGKUSAN REMPAH
REMPAH KERUTUK HITAM, REMPAH KUZI, REMPAH RENDANG, REMPAH SUP (AYAM/DAGING/TULANG), REMPAH NASI ARAB MANDHY & REMPAH NASI ARAB MAQLUBAH
CARA-CARA MEMASAK ADA DI LAMPIRKAN BERSAMA-SAMA DI SETIAP BUNGKUSAN REMPAH
Setiap Pembelian Rempah Masakan Di Bawah Adalah Tidak Termasuk Kos Penghantaran
Happy Shoping & Selamat Memasak
REMPAH KERUTUK HITAM HARGA : RM7.50 / 1 BUNGKUS |
REMPAH KUZI HARGA : RM7.50 / 1 BUNGKUS |
REMPAH RENDANG HARGA : RM7.50 / 1 BUNGKUS |
REMPAH SUP (AYAM/DAGING/TULANG) HARGA : RM7.50 / 1 BUNGKUS |
REMPAH NASI ARAB MANDHY HARGA : RM10.00 / 1 BUNGKUS |
REMPAH NASI ARAB MAQLUBAH HARGA : RM10.00 / 1 BUNGKUS |
No comments:
Post a Comment